Birney Hill steading is currently being reviewed as respects its future and opportunities for conversion and renovation to create additional opportunities associated with tourism and business. The steading offers the opportunity for the creation of over 19,000 sq ft of space for a variety of uses in a unique setting with far reaching views to the Cheviots and across Darras Hall.

Birney Hill will provide for an exemplary proposal with a wealth of green space and innovative building technologies.

In the recent year the Trustees of the surrounding farm land have planted over 20,000 trees contributing significantly to its setting and its biodiversity. Lugano continue to work with the Trustees to create a unique environment unparalleled in this locality.

Project Details

Location
North East England